40517
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-40517,theme-brick,select-core-1.2.1,woocommerce-no-js,brick-theme-ver-3.3,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,vertical_menu_with_scroll,columns-4,type1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive
Stolić za boravak od masivnog drva - Ambientin

kreativni proces

Vođeni idejom kreiranja kvalitetnog, funkcionalnog i modernog prostora za život i rad, stvaramo unikatni namještaj prilagođen Vašoj osobnosti i Vašim potrebama.

masivno drvo

Klub stolići u našoj ponudi izrađeni su od najizdržljivijih materijala. Pri odabiru prirodnog masivnog drva pazimo da ono bude suho, ravno i s prekrasnim godovima koje joj je podarila starost. Kombiniramo ga s industrijskim materijalima: željezom, inoxom i staklom.
Stolić za boravak od masivnog drva - 1- Ambientin
Stolić za boravak od masivnog drva - 2- Ambientin

ručni rad

Pri ručnoj obradi klub stolića pažnju posvećujemo svakom detalju te veliku ulogu pridajemo, kako funkcionalnosti, tako estetici. Godinama smo vjerni klasičnom drvenom klub stoliću za kavu ili drvenom blagavaonskom stolu jer iz iskustva znamo su kvaliteta i klasika uvijek u modi.

garancija kvalitete

Vjerujemo u kvalitetu svih naših proizvoda te Vam stoga dajemo garanciju na sve naše stolove, bilo stoliće za kavu ili velike stolove za blagovanje. U svakom trenutku smo tu za Vas!
Stolić za boravak od masivnog drva - 3- Ambientin