51124
product-template-default,single,single-product,postid-50842,theme-brick,select-core-1.2.1,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,brick-theme-ver-3.3,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,vertical_menu_with_scroll,columns-4,type1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

Stolić za dnevni boravak “Quartum Masiv”

kn 2,600

Stolić za dnevni boravak „Quartum Masiv“ naš je premium stol masivnog i bezvremenskog dizajna. Izrađen je od kvalitetnog hrasta ukomponiran u moderno-rustikalan izgled.

 

Besplatna dostava

 

Naručite: 095 515 8455

SKU: 0009-1 Category:
Opis

Klub stolić za dnevni boravak „Quartum Masiv“ naš je premium stol masivnog i modernog dizajna. Gornja masiv ploča izrađena je od kvalitetnog hrasta lužnjaka čija je ploča dužine 100cm i širine 50 cm. Ovaj rustikalni stol kao dodatak ima staklenu policu debljine 8 mm.
Visina stola je 45 cm.

 

Nogice stola izrađene su od čvrstih željeznih profila širine 7 cm koji stolu daje odličnu stabilnost. Nogice ovog masivnog stola dolaze u dvije boje, mat crnoj ili bijeloj, a vi sami izabirete onu koja vam se više sviđa i bolje uklapa u postojeći interijer.

 

Namjena: Četvrtasti stol „Quartum Masiv“ odlično se uklapa u rustikalne interijere, moderan industrijski dizajn te klasični dizajn interijera. Zbog iznimno kvalitetnih materijala od kojih je izrađen te velike stabilnosti, stol je pogodan za dnevne boravke, ugostiteljske objekte i ostale interijere.

 

Veličine ploča: gornja ploča 100×50 cm, donja ploča – staklo, 8 mm

Širina nožica: L profil – gornji dio 7 cm, donji dio 3 cm

Visina stola: 45 cm

Boje nogica: mat crna ili bijela

Materijali: hrast lužnjak, željezni profili, staklo

Dodatne informacije
Težina 23 kg
Dimenzije 100 × 50 × 45 cm