51124
product-template-default,single,single-product,postid-50843,theme-brick,select-core-1.2.1,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,brick-theme-ver-3.3,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,vertical_menu_with_scroll,columns-4,type1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

Kameni klub stolić “Travertin Luminous”

kn 2,600

Stolić za dnevni boravak „Travertin Luminous“ je naš premium stolić koji je izrađen od kamena travertina debljine 2 centimetra, ispunjen epoksi smolom i zelenim pigmentom. Prema narudžbi klijenta, kamenu ploču je moguće izraditi sa dodatkom s kojim popunjene rupice svijetle u mraku i reflektiraju izgled zvjezdanog neba što mu daje dodatni premium štih.

 

Besplatna dostava

 

Naručite: 095 515 8455

SKU: 0009-2 Category:
Opis

Klub stolić za dnevni boravak „Travertin Luminous“ je naš premium kvadratni stol. Gornja ploča stola izrađena je od kamena travertina debljine 2 cm, kojeg smo ispunili epoksi smolom s dodatkom zelenog pigmenta. Prema narudžbi klijenta, kamenu ploču je moguće izraditi sa dodatkom s kojim bi popunjene rupice svijetlile u mraku i reflektirale zvjezdano nebo što mu daje dodatni premium štih.

 

Konstrukcija stola je željezna. Okvir gornje ploče i nogice ovog masivnog stola dolaze u dvije boje, mat crnoj ili bijeloj, a vi sami izabirete onu koja vam se više sviđa i bolje uklapa u postojeći interijer.

 

Namjena: Zbog iznimno kvalitetnih materijala od kojih je izrađen te velike stabilnosti, četvrtasti stol „Travertin Luminous“ odlično se uklapa u svaki moderan dnevni boravak ili premium poslovni prostor.

 

Veličina ploče: gornja ploča 50×50 cm, debljina 2 cm

Debljina nožica: 2 cm

Visina stola: 43 cm

Boje nogica: mat crna ili bijela

Materijali: kamen travertin, željezni flah

Dodatne informacije
Težina 18 kg
Dimenzije 56 × 56 × 45 cm