51447
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-51447,page-parent,theme-brick,select-core-1.2.1,woocommerce-no-js,brick-theme-ver-3.3,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,vertical_menu_with_scroll,columns-4,type1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive
CNC obrada metala

CNC OBRADA METALA

Proizvodnja metalnih dijelova danas je nezamisliva bez upotrebe CNC tehnologije. Osim što štede vrijeme, CNC strojevi izuzetno su fleksibilni i precizni. Kao rezultat dobivate kvalitetan proizvod baš po vašoj mjeri.

 

U Ambientinu nudimo uslugu CNC obrade metala u koju spada štancanje i savijanje lima debljine od 0.5 mm do 10 mm. Radimo s aluminijem, inoxom, čelikom i bakrom.

 

Možda će vam u nekim slučajevima biti potreban nacrt određenog proizvoda. Mi ćemo za vas izraditi 3D nacrt proizvoda u programu AutoCAD.

MJERENJE ZRAČENJA I KVALITETE ZRAKA U VAŠEM DOMU

Od malih nogu slušamo kako je važno često boraviti u prirodi. Čist i svjež zrak smiruje naš um te jača imunitet.

 

No što je s onih 90% vremena koje provodimo u svom domu?

 

Brojne studije dokazale su kako je zrak u zatvorenom prostoru najzagađeniji te jedan od najvećih uzroka brojnih respiratornih i malignih bolesti. Tome pridonose i razna zračenja elektroničkih uređaja. Zato je pametno s vremena na vrijeme napraviti analizu zraka, kao i razinu zračenja u svom domu.

 

Svjesni važnosti ovog procesa, nudimo vam uslugu mjerenja kvalitete zraka i EMF zračenja u kući ili stanu. Pomoću 3 različita uređaja izmjerit ćemo:

 

  • razinu negativnih iona
  • CO2
  • formaldehid
  • organske plinove (VOC)
  • koncentraciju lebdećih čestica (PM2.5/PM10)
  • koncentraciju elektromagnetskog zračenja

 

Temeljem analize zraka i zračenja uređaja u vašem domu, moći ćete pravovremeno i pravilno reagirati i faktore rizika od oboljenja svesti na minimalnu razinu.
—————————————————————-

Cijena: 350kn (Zagreb i Zagrebačka županija)

Tel: 095/ 515 – 8455

Javite nam se za više informacija