51039
post-template-default,single,single-post,postid-51039,single-format-standard,theme-brick,select-core-1.2.1,woocommerce-no-js,brick-theme-ver-3.3,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,vertical_menu_with_scroll,columns-4,type1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive
stol1

Zašto izraditi klub stolić po mjeri?

Danas živimo u potrošačkom društvu gdje je najnormalnije da jedna kalendarska godina ima 52 nove kolekcije. Da, dobro ste pročitali. Čak 52!

Drugim riječima, to znači da trgovci ne polažu puno ambicija u stvaranje komada namještaja koji će trajati, ili odjeće ako baš želite, budući da je ovaj fenomen primjenjiv na cijelu proizvodnju. I teško nam je priznati da zapravo živimo u vremenu kada je bacanje gotovo novih upotrebljivih stvari trendi, jer je iz poznatog časopisa iskočio neki novi stil.

Zašto biste onda uopće dali izraditi dio namještaja po svojoj mjeri i za vaše potrebe, kada je konzumerizam jači nego ikada? Odgovore imamo u rukavu i pišemo o njima u nastavku, ne bismo li pokušali zaustaviti ovaj suludi trend.

Klub stolić je poput male crne haljine

Mala crna haljina koju je stvorila Coco Chanel ubrzo je postala najpopularnija haljina na svijetu.

Kada je prvi put predstavljena javnosti, ugledni modni časopis Vogue pisao je o tome kako će upravo ova haljina postati vrsta uniforme za sve žene. I nisu pogriješili u svojim predviđanjima! Mala crna haljina postala je planetarno popularna zato što se uklapa u apsolutno sve – svaki stil, svaki džep i svaku dob jedne žene.

Klub stol izrađen po mjeri je stolić za kavu prilikom čije izrade razmišljamo upravo o toj svevremenskoj upotrebi i kvaliteti. Zato su svi naši stolići za kavu rađeni od masivnog drva visoke kvalitete te nožica izrađenih od inoxa i metala. Ovaj klub stolić je naša mala crna haljina uklopiva u svaki interijer, svako društvo i svaki džep.

Kvaliteta je uvijek u modi

I kad smo već zagrebli po pitanju, tko si sve može priuštiti danas stolić za dnevni boravak koji je izrađen po mjeri, podsjetit ćemo vas na onu staru i mudru – nisam toliko bogat da bi kupovao jeftino.

Današnji stolići koje je moguće kupiti u trgovačkim lancima koji prodaju namještaj, gotovo su uvijek izrađeni od nekvalitetne iverice, s ljepenkom na površini koja imitira izgled masivnog drva.

Prilikom malo obilnijeg ili dužeg dodira s vodom, iverica se širi te se tako trajno oštećuje struktura i izgled stola. Također, zbog svoje slabe kvalitete, stolić od iverice se lako grebe i nikako nije pogodan za puno korištenja i česta premještanja stolića s jednog dijela prostorije u drugi dio, jer se može u najmanju ruku cijeli stol rasklimati.

Što to znači za vas? To znači da ćete tijekom života gotovo svakih nekoliko godina trebati kupovati novi stolić. Skup biznis, zar ne?

Zato vam zaista od srca savjetujemo da kupite jedan pošteni, baš kao tu poštenu malu crnu haljinu koja je svevremenska i koju možete nositi u kojim god prilikama željeli. Taj pošteni klub stol ima sve odlike trajnosti: masivno drvo, noge od metala i inoxa, ugodan dizajn koji se uklapa u sve unutarnje interijere i 100% garancije na kvalitetu.

Pogledajte naš web shop i uvjerite se sami.

 

 

No Comments

Post a Comment